10 Asa SjöströmSuedia, Moment Agency / INSTITUTE, Socionomen / UNICEFFotografia World Press a Anului 2014, [2nd Prize Singles Daily Life]Igor îi şopteşte la ureche prietenului Renat, într-o şcoală din Baroncea, din nordul Moldovei. Este ziua lui Igor şi bunica i-a dat ciocolată pentru a o împărţi cu colegii. Moldova este cea mai săracă ţară din Europa. În ultimii trei ani, o treime a populaţiei muncitoare a plecat în străinătate în căutare de lucru. Copiii sunt deseori lăsaţi în grija rudelor mai bătrâne sau în şcoli-orfelinat. Igor are un geamăn. Nu îşi cunosc tatăl, iar mama a murit la scurt timp după ce a plecat să lucreze în Rusia, când aveau doi ani.Expoziţia World Press Photo este deschisă la Bucureşti, în Piaţa Universităţii, în perioada 8 – 29 mai 2015, în intervalul 11.00 – 21.00 (V-D până la ora 22, S-D de la ora 10).

10 Asa Sjöström

Suedia, Moment Agency / INSTITUTE, Socionomen / UNICEF
Fotografia World Press a Anului 2014, [2nd Prize Singles Daily Life]
Igor îi şopteşte la ureche prietenului Renat, într-o şcoală din Baroncea, din nordul Moldovei. Este ziua lui Igor şi bunica i-a dat ciocolată pentru a o împărţi cu colegii. Moldova este cea mai săracă ţară din Europa. În ultimii trei ani, o treime a populaţiei muncitoare a plecat în străinătate în căutare de lucru. Copiii sunt deseori lăsaţi în grija rudelor mai bătrâne sau în şcoli-orfelinat. Igor are un geamăn. Nu îşi cunosc tatăl, iar mama a murit la scurt timp după ce a plecat să lucreze în Rusia, când aveau doi ani.

Expoziţia World Press Photo este deschisă la Bucureşti, în Piaţa Universităţii, în perioada 8 – 29 mai 2015, în intervalul 11.00 – 21.00 (V-D până la ora 22, S-D de la ora 10).

Powered by Gallery v1
Sus