5 sub-albume şi 0 imagini în acest album.

[Login]

Highlight for Album: Jurnal de modă... moda feminină la 1900
Album:

Organizată de instituţia gazdă şi de Administraţia Prezidenţială, în colaborare cu prestigioase instituţii muzeale din Bucureşti şi din ţară, expoziţia se doreşte a fi o trecere în revistă a evoluţiei modei feminine, cu deosebire a celei de la sfârşitul secolul al XIX-lea şi începutul secolul al XX-lea, perioadă cunoscută sub numele de "la belle époque", când au avut loc transformări spectaculoase în ceea ce priveşte modul de concepere şi prezentare al toaletelor.

Continuarea în Agenda LiterNet.

Modificat: 16.04.2012

12 elemente

2702 vizite

Highlight for Album: Mirajul timpului: Expoziţie de ceasuri de epocă
Album:

În cadrul expoziţiei vor figura peste 100 de ceasuri de epocă, surprinzătoare prin mărime şi formă, inedite prin mecanism: ceasuri de buzunar, de mână, de birou, de voiaj, pendule. O parte dintre acestea au aparţinut unor domnitori români – Mihail Sturdza, Grigore Alexandru Ghica, regilor României – cravaşa cu ceas a regelui Ferdinand, ceasuri de masă ale reginei Maria, ceasuri ale regelui Carol al II-lea şi Mihai.

Continuarea în Agenda LiterNet.

Modificat: 12.05.2016

12 elemente

1362 vizite

Highlight for Album: Nicolae Tonitza - Armonii de culoare
Album:

În cadrul expoziţiei de la Muzeul Naţional Cotroceni vor fi prezente 83 de lucrări de pictură şi grafică. Expoziţia retrospectivă - Nicolae Tonitza - iniţiată de Muzeul Naţional Cotroceni se doreşte a fi un omagiu adus marelui pictor român, şi totodată, un prilej de a confirma perenitatea artei sale.

Continuarea în Agenda LiterNet.

Modificat: 11.04.2011

12 elemente

2236 vizite

Highlight for Album: Vasile Alecsandri: un prieten al Casei Regale
Album:

Apropiat la familiei regale, în special al reginei Elisabeta, marele poet român a participat activ la serile culturale organizate de regină, el fiind cel care a iniţiat-o în tainele liricii populare şi cel care a îndemnat-o să-şi semneze creaţiile literare cu pseudonimul literar de Carmen Sylva. Regina Elisabeta a României l-a considerat întotdeauna pe Vasile Alecsandri un apropiat al sufletului ei, un poet şi un om nobil, "la care talentul şi virtuţile sufleteşti au fost nedespărţite".

Continuarea în Agenda LiterNet.

Modificat: 12.05.2016

12 elemente

3626 vizite

Highlight for Album: Salonului NaÅ£ional de ArtÄ DecorativÄ
Album:

Scopul acestei manifestări culturale este acela de promovare a artei contemporane româneşti şi de valorificare a potenţialului creator al artiştilor din România.

Continuarea în Agenda LiterNet.

Modificat: 21.09.2010

12 elemente

944 vizite

Powered by Gallery v1

Publicitate

Sus